Underbara vår

Alltså vilka underbara dagar vi haft nu. Rena sommarvärmen! Igår hade vi 18 grader här och idag vet jag inte, men ca 15-16 grader i alla fall. Igår var vi ute och krattade och idag sopade jag altanen och bara njöt av värmen.

Spabadet syns i bakgrunden... Och om man är observant så ser man att det här togs innan jag sopat, haha.
 
"Mors lilla Misse i skogen gick..." Allt detta blåbärsris... Åh, vad gott det ska bli med blåbärspaj, blåbärssylt, blåbärsgröt ... Allt med bär från egna skogen. 
 
Idag har jag kikat lite på manuset igen, och funderat lite på mina karaktärer. Jag behöver spetsa till konflikten mellan dem, men har inte kommit på exakt hur. Jag har en idé, men får klura på om den håller.
 
Får sova på saken.

Saturday

Hoppas ni haft en härlig lördag! Det har jag. Trots att jag suttit nästan hela dagen med uppsatsen (och dessvärre inte kommit så långt som jag hade hoppats). Totalt nu 5 184 ord av ca 15 000, vilket innebär att jag skrivit 1/3! Alltid något. Men jag har 2/3 kvar och mindre än 2 månader att skriva på... Stressen börjar göra sig påmind.
Visst är det fint med "videkissar"?! Tycker de är så himla våriga och jag kan inte låta bli att klappa dem lite då de är så mjuka och go'a. Är det bara jag som är så knäpp att jag klappar videkissar? 
 
Satt ute i solen och njöööööt av tystnaden. Maken och sonen hade åkt till stan för att besöka riksdagen då de hade öppet hus. Sonen tyckte det var jätteskoj. Han satt på statsministerns plats i riksdagen, och fick testa att trycka på omröstningsknapparna. Han fick också träffa talmannen och testa att slå klubban. Han var väldigt nöjd med dagen.
 
En sol-katt som njuter av att ligga utomhus.
 
Efter pluggandet drog jag snabeldraken ett varv i huset och gjorde fint här innan maken, sonen och en kompis kom hem. Då blev det grillning och rödvin innan det nu är godis och Netflix.

Manus och kladdkakor

 

Det här med att hela tiden gå omkring och klura på manuset när jag egentligen borde skriva uppsats... Det är inte så bra för karaktären. Ungefär lika bra som en påse lösgodis eller en kladdkaka med vispgrädde.
 
 
Bilder tagna för ett par veckor sedan inte så långt ifrån vårt hus. Så galet vackert!