Så var helgen över igen...

Förstår inte var den här helgen tog vägen... Jag tycker det var alldeles nyss det var fredag och jag satt på tåget ner till Skåne för att hälsa på min barndomskompis och nu sitter jag här hemma i soffan och undrar vad som hände. Men jag hade i alla fall en mysig helg i Skåne, så jag saknade inte bokmässan egentligen. I lördags var vi i Köpenhamn. När jag bodde i Malmö i början av 90-talet så åkte vi till Kph lite då och då, men sedan jag flyttade från Skåne så har jag inte varit där. Det var kul att se staden igen, och kul att få träffa min vän och njuta av staden med henne. Vi bara tog det lugnt, strosade, kollade på folk, käkade indiskt, drack lite vin, strosade, drack kaffe, strosade, drack bubbelvin, strosade och kollade på ett slott och så åkte vi tillbaka hem där vi drack lite vin och åt ost och kex. Vid halv 11 kraschade jag i säng, totalt slut. Sov till 8-tiden och efter frukost åkte vi till tåget. 
 
Kort sagt, en lugn och avkopplande helg. Precis som jag vill ha det. Tog inga bilder heller utan bara var i stunden, där och då. Underbart.
 
Inte en bokstav har jag skrivit heller. Datorn fick ligga kvar i väskan hela resan.

På väg till Skåne

Denna helg ska jag tillbringa i Skåne med min bästis från barndomen. Ska bli så mysigt. Imorgon ska vi åka till Köpenhamn och bara vara.

Gillar annars att åka tåg, men X2000 var slutsålt så jag fick ta tåget som stannar vid varje mjölkpall känns det som. Blööörk. Nåja, jag har suttit och tröstat mig med lite bubbelvin och middag i restaurangvagnen. Dags att återvända till platsen nu. Få se om jag orkar plocka fram datorn och skriva lite. Är så sjukt trött.

Så avundsjuk

Mitt flöde på Facebook, Instagram och bloggar svämmar över av inlägg om och från bokmässan. Jag är så himla avis. Jag har inte lyckats komma dit en enda gång hittills få det alltid är något annat som händer. Denna helg ska jag åka till min barndomskompis i Skåne och mysa lite i Köpenhamn. Ska bli jättetrevligt.

Men jag är ändå avundsjuk. Ni som ska dit, ta en massa bilder som jag får se!