Saknar...

Kära dagbok.
 
Idag var det en dag fylld av stress. Plugg och jobb tar så himla mycket tid och skapar stress som gör att jag inte mår bra. Då längtar jag extra mycket bort från vardagen. Särskilt mycket saknar jag Jordanien och hoppas att vi snart kan åka dit igen. Suck. Vyerna ... maten ... solnedgångarna ... människorna ... dofterna ... Ack ja. Drömma kostar ju inget som tur är.
 
Nu ska jag ta och sova snart och hoppas att min åldrande kropp låter mig sova lite bättre i natt, men först duscha.
 
Vi ses imorgon.
 
Din
/Nina                                                                                 
På väg in till Petra.
 
Mäktigaste vyn jag upplevt!
 
Petra.
 
Tabbouleh. To die for!
 
Mmm... den lukten...
 
Magiska solnedgångar såg vi nästan varje kväll.
 
En selfie i öknen i Wadi Rum vid solnedgången.
 
Wadi Rum. Rött och vackert.
 
Palmer, båtar, vatten och berg. 
 
Den underbara Jordanska nationaldrycken. Lemon-mint. Syyyyyyrlig så tungan krullade sig, men så gott när det var varmt.

Geocashing

Vi har testat på något nytt: geocashing. Det är en slags skattjakt där man letar efter en gömd låda där det finns en liten loggbok där man skriver in sig att man hittat skatten, "cashen". Det finns ofta småsaker i cashen som man kan byta till sig, så det gäller att man har med sig saker att byta med. Det är inga dyra saker man byter med, t ex reflexer, leksaker, klistermärken, kluringar... Eftersom det ofta är just barnfamiljer som håller på med det här så är det ju roligt för barnen att hitta grejor de kan använda i cashen. 
 
Man skapar ett konto, och sedan letar man efter cashen via koordinater i mobilen. Det ligger ofta naturskönt, så idag var vi vid en sjö där det fanns massor med fåglar. Sedan gick vi vidare till en annan sjö och där hittade vi en cash och bommade en. Den var jättebra gömd så vi hittade den inte! Men det roliga var att få vandra i skog och mark och bara göra något kul. Sonen tyckte det var jätteskoj, så det här kan bli vårt nya helgnöje. Hihi.
 
Nästa gång tar vi med oss fika och korv och har en heldag ute och skattletar.
 
En vy från den andra sjön vi var vid. Jättevackert.

Mina inköp igår

Det här var vad jag köpte igår. 2 par byxor och 1 skjorta. Jag har fått dille på prickigt. Det är så himla fint, så både de mörka byxorna och skjortan är prickiga. 
 
Häromdagen hade jag på mig en prickig klänning på jobbet och en av mina elever kom till mig och sade att jag passade i prickigt. Hihi. Sötnos. Inte för jag vet hur man passar i prickigt eller ej, men det var sött sagt i alla fall.
 
 
 
Det bästa av allt: storleken!!! Att ha gått ner 2 storlekar, det är så stort. Så otroligt STORT!