En annorlunda release

I fredags var jag på en lite annorlunda release. Min dotter har i år läst engelska 7-kursen i gymnasiet och genom den har de gjort ett projekt. Alla i klassen ska skriva en novell (på engelska förstås) kring ett i förväg utvalt tema. Det handlar om en terapigrupp med en mängd olika personligeter som berättar sin berättelse. Antologin trycktes upp, och i fredags var det bokrelease. Boken har till och med ISBN-nummer och allt! 
 
Min begåvade dotter har tecknat omslaget! Visst är det fint?!
 
På releasen fick alla elever läsa en bit ur sina noveller. På engelska. Det ska verkligen bli SÅ spännande att få läsa den.
 
Bokbordet. Min dotter och jag gick och fikade efteråt eftersom allt fika redan var slut när vi kom till releasen! Där skrev hon en signering till mig i min kopia av boken. Tror hon fick blodad tand vad gäller skrivande i och med detta... Hehe. Jag är idag en SÅ stolt mamma till min lilla, stora tös som har fått en novell publicerad. Det är stort! ❤️

Releasefest av Anneli Stålbergs fina bok Glashjärta!

I hällande regn tog vi oss till Skeppsholmen, min dotter och jag, för att gå till underbara Annelis efterlängtade release. Herregud så glad jag är för hennes skull att hon äntligen får ha sin release och får hålla sin bok i tryck. Och jag är lika glad för egen skull att jag äntligen får läsa den! Jag har följt Annelis resa ända sedan 2010, så det kändes verkligen så kul att få se henne sitta och signera sin egen bok.
 
Vackra Anneli strålade och motade bort alla fula regnmoln. Cavan var underbar, plockmaten galet god, boken fin och alla var så glada och lyckliga. Det kunde inte bli bättre release än så. Stort grattis Anneli till din bok, och stort, stort lycka till!
 
 
Ja, vad ska man säga?! Det var så gott. Jag åt säkert 10 av varje plock. Minst ... ;) Fast popcornen och chipsen lät jag bli.
 
Minicupcakes som var överjordiskt goda. Och så himla söta.
 
Minimacarons. Jag dog och kom till himlen. Mintchoklad. Hjälp så gott!
 
Här signerar hon min bok! MIN! 
 
 
 
Presentbordet. En dag vill jag också ha ett sådant här presentbord. :)
 
Anneli höll ett fint tal, sedan hennes förläggare. Förläggaren hade en ovanlig present till Anneli, och det var en sång framförd av en tjej som var helt otroligt duktig på att sjunga. Hon sjöng en känslosam sång helt acapella och rev ner jättestora applåder efteråt. 

När dottern och jag gick hem så hade det nästan slutat regna. En perfekt dag alltså.

Den här boken blev en perfekt födelsedagspresent till mig själv eftersom jag fyller år imorgon. :D