2 518 ord

En rätt produktiv dag idag också. Har varit hemma med sonen som är förkyld, och medan han roar sig på egen hand så passar jag på att skriva. Så härligt att bara följa med i flytet och se vad som händer med mina karaktärer.
 
Idag bytte jag faktiskt namn på en av dem till ett mer passande som jag funderat på ett tag. Det är inte samma person som jag hade svårt att hitta namn till förut, utan det är en ny person. När jag såg det i en annan bok så kände jag som ett slag i magen. Det var ju såhär hon skulle heta! Det känns underbart.
 
Nu kommer jag inte längre idag, för jag har fastnat lite. En av mina huvudkaraktärer har lite svårt att komma vidare och jag måste fundera ett varv på vad hon ska göra.
 
Men nu gör jag kväll och hoppar ner i sängen.

Min påskhelg

 
Så var jag här igen! Hej på er!
 
Jag har varit påskledig och haft det riktigt avkopplande och skönt uppe hos svägerskan och hennes familj uppe i norr. Vi har blivit bortskämnda med mat, vin och barnpassning så vi har kunnat sova lite längre än vi brukar göra, och det har verkligen varit så livgivande. Vi har varit ute hela dagarna i solskenet, åkt ut på skoterturer, grillat, druckit kokkaffe som kokas över elden, busat med 3 hundar, pimplat, solat, åkt madrass efter islandshäst, ätit påskgodis så det sprutat ut genom öronen, badat vedeldad utebastu varje kväll... Ja, det har varit helt galet skönt.
 
Vi hade dotterns engelske pojkvän med oss så han skulle få uppleva livet i norr, och självklart var vi på ett besök i Ishotellet i Jukkasjärvi. Vackert som vanligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skoterfärd med 4 skotrar och 3 kälkar ut i det fantastiska landskapet några mil utanför utanför Kiruna. 
 
 
Orörd snö på en sjö. Vackert så det gör ont.
 
En selfie måste ju förstås tas
 
A view from a snöhög
 
Muurikkan, smörgåsjärnen och kaffepannan är redo att sättas på elden.
 
Vacker kvällsvy tagen på skotersläden på väg hem från påskmiddag hos svägerskans sambos föräldrar. Magiskt, även om det är svårt att ta en bra bild i farten... 
 
Det var en underbar vecka i norr, men trots allt så skönt att komma hem till Misse igen!
 
Hoppas ni alla haft en underbar påsk!

Packar lite

Vi åker upp till Norrland över påsk. Ska bli skönt med lite skoterturer, kaffepannan över öppen eld, sitta på en renfäll med näsan mot solen och bara vara. 

En ny väska behövdes i handlas, och då självklart en rosa! Hehe.