Ikea, palt och kvällsmys

Hej på er finaste människor!
 
Har ni haft en fin dag? Själv har jag haft en mysig dag, trots en ond axel som gjorde att jag inte kunde gå och träna som jag ville idag. Maken fick åka ensam, och det kändes inte så kul. Men vad göra...?! Bara att vänta till smärtan går över och hoppas att det går fort. Kanske jag kan få träna imorgon istället. Håll tummarna för det, pretty please?
 
Idag åkte vi till Ikea en sväng, och där köpte vi på oss lite småpryttlar som vanligt. Bland annat en ny stekpanna, och så hittade jag ett fint doftljus som doftar ljuvligt. Det är jättestort och har dubbla vekar och nu sitter vi i soffan och sniffar på den goda doften. Magen är jättemätt av pitepalt som maken och hans kompis har fixat. Så himla gott!!
 
 
Ljuset är vitt, men det ser rosa ut på bilden...
 

Nu ska jag sitta och skriva en stund medan maken och sonen spelar Minecraft och kompisen sitter och försöker lära sig hur Minecraft funkar (jag är totalt ointresserad).

Bokrea

Sonen och jag åkte iväg till Farsta för att kolla på bokrean. Han tycker om att läsa, framför allt faktaböcker, men också en och annan Lasse-Maja slinker med. Idag hittade han 3 böcker (faktabok om rymden bland annat) och mamma hittade också 3 böcker som hon vill ha. Jojo Moyes för att jag bara tokälskar hennes böcker, Kristina Sandbergs första bok i en trilogi för att jag tycker det är jättespännande med porträtt av kvinnor i historisk tid, och Katarina Bivald för att jag är jättenyfiken på hennes bok. Läser hennes blogg då och då, och den är så underfundig och härlig. 
 
 
 
 
Det här var mina inköp. So far, får väl tilläggas... Jag brukar kunna hitta fler böcker. Ähum. 
 
Vad har ni köpt på bokrean? 

Fredag!

Åh vad härligt med fredag. Min verkliga favoritdag i veckan. Då har vi hela helgen framför oss som ett oskrivet blad, och det är en härlig känsla.
 
Nu har jag fått mig både frukost och kaffe till livs, och har dessutom påbörjat min uppsats. 
 
Fast egentligen vill jag bara sova... Så himla trött...
 
 
Nä, det här går inte. Tillbaka till uppsatsen. Skomakare, bliv vid din läst!