Och nu ...

... blir det Let's Dance och lowcarb-choklad. Den här chokladen är sååååå himla god. Inte så förenligt med min viktnedgång kanske, men äsch. Nåt gott måste jag ha till helgen.
 
Nu ska jag heja på Kenza. Hon är ju så snygg så det är löjligt.
 

Jag har också...

... skakat liv i mitt skrivande. Jag har blivit bjuden till två releasefester i vår, och det har faktiskt bidragit till att jag börjat hitta tillbaka till orden igen. Just nu skriver jag på en relationsroman där jag fick mitt uppslag i somras på Cypern. Jag har tillfälligt (?) övergett mina historiska manus och kastar mig in i en annan genre för att testa. Det är spännande med relationer, men rätt svårt att skriva om tycker jag. Svårt, men spännande och utmanande. Och jag gillar mina karaktärer (alla utom en) så jag vill få dem att blomma ut ordentligt, vilket jag hoppas att de kan få.

Så nu: rumpan ner i soffan (oj, jag satt visst där redan...) och börja SKRIVA!

Nej nu hörrni

Nu tar vi och skakar liv i den här bloggen. Imorgon börjar något som heter #blogg100 vilket innebär att man ska blogga minst ett inlägg om dagen i 100 dagar. Jag var med förra året, men det blev lite ont om tid som gjorde att jag inte gick riktigt i mål. Den här gången ska jag försöka, för jag har saknat en "daglig" blogg där jag skriver om allt möjligt. Min viktblogg är ju rätt ... nischad om jag säger så.

Så nu kör vi!

Hej och välkomna!