Release imorgon! Hurra!

Åh, vad roligt det ska bli imorgon! Release för Simonas nyaste bok, En enda risk.Satt och funderade på vilken min första releasefest var, och det måste nog ha varit Simonas bok Betvingade för 4 år sedan. Lite bilder finns från min gamla blogg HÄR.
 
Simona skriver i sin blogg idag om Do´s and don´ts på releasefester, vilket jag tycker är nyttigt att påminna sig om då och då. Särskilt det där med att man är många där som känner sig exakt lika bortkommen som en själv. Hu, så många gånger jag gått på releaser och känt mig som ett fån, men alltid hittat någon att prata bort en stund med. Så många trevliga människor jag träffat genom åren pga bloggen och skrivandet. Vilken ynnest.
 
Hoppas få se någon av er imorgon hos Simona. Jag är där med min dotter. Kom gärna fram och säg hej om det är någon som skulle vilja det. :D Annars får jag se om jag känner igen någon av er. Tyvärr svårt, då jag har svårt för att känna igen männniskor och komma ihåg namn (en brist för mig som lärare - jag vet!).
 
Ses vi imorgon?! 
 
Hurra!

Dagens bild

Bilden får sammanfatta lite vad jag skrivit om idag. Skrivit bara ett kort stycke, men bättre än inget. Hann inte så mycket idag då jag följt med sonen till träning, och hemma väntade räkningshögen orvar på oss när sonen lagt sig. 
 
Sidentyger i en massa ljuvliga färger... Visst blir man glad av att se färgerna och att få föreställa sig hur man känner tyget under fingrarna när man smeker det.. Ljuvligt.
Bildresultat för sidentyger
(bild lånad från thailandliving.se) 

Dör av trötthet

Inte en bokstav skriven idag heller. Är så trött så jag ramlar snart ihop. Sover halvknackigt igen (pga hormoner), jobbar, kommer hem, lagar mat, och så sedan när maken kommer hem och maten är uppäten och bortstädad så är det dags att rensa. Idag har vi röjt i matkällaren. Fy vad mycket saker det finns. En massa går till Myrorna, så jag ska ringa dem imorgon att de kan hämta en massa kartonger hos oss.
 
Snart är det söndag, då är det visning. Gode Gud så skönt det ska bli att ha det klart!!!