Jag är såååååå avis!

Avis på alla er som ska till bokmässan. Jag tycks aldrig få tid att åka dit. Varje år tänker jag göra det, men varje år är det något som kommer i vägen den helgen. I år är det förberedelser för dotterns 18-årsdag, plus att vi får en drös med övernattande besökare som ska gå på Öl- och whiskymässan. Så helgen är fullspäckad, och mitt i allt ska jag skriva en uppgift i Historia... Gulp.
 
Jaja... vad är väl en bal på slottet...
 
Vi satsar väl på nästa år igen?! Never give up hope! Hehe...

Egypten i jul!

En dag som den här när det regnar på tvären och höstlöven rasar från träden, då är jag extra glad att vi bokat resa till värmen i jul igen. I år blir det till Egypten. Det ska bli riktigt spännande att få åka dit. 
 
 
Kan det inte bli december snart?!

Skansen

Igår hade jag en riktigt härlig dag med barnen. Vi åkte till Skansen och hade jättemysigt där. Djuren var ovanligt aktiva, särskilt lemurerna. Vi stod väl hos lemurerna i nästan 10 minuter för de var så busiga och aktiva och lekte och hade sig och det var verkligen jätteroligt att se. Så himla söta!
Här satt de dock lugnt och fint en stund och putsade varandra.
 
En fantastiskt vacker buske/träd. Färgen var helt makalöst fin i höstsolen och det går inte riktigt fram såhär på bild hur fint det var.
 
I klapp- och kramhörnan klappade vi alla tre både orm och spindel. Till och med spindelrädda jag klappade spindeln. Brrr... Sonen klappar ormen här.
 
Dottern (som är ännu mer spindelrädd än jag) vågade till slut klappa spindeln också.
 
En fin påfågel. De är så ståtliga och otroigt vackra i färgen.
 
Stockholm i skymningsljus. Det är så vackert så det nästan gör ont i hjärtat.
En selfie såklart innan vi begav oss iväg från Skansen och åkte mot stan där vi käkade på Pizza Hut. Jag åt en Ceasarsallad och barnen åt pizza. 
 
När vi väl kom hem så blev det ett glas bubbel i soffan när sonen somnat, och dottern och jag och hennes pojkvän satt och såg film. Vi såg Gravity som jag såg på bio förra året. Den är helt ok. 
 
Nu ska jag försöka skriva några ord innan det är dags att göra middag.