På konferens

Är i Trosa just nu på konferens med jobbet. Herregud vad vi har ätit mat! Såååååå gott. Jag äter ju vegetariskt/glutenfritt och har fått jättegod mat som mina kollegor blev avis på, trots att de fick jättefin mat. Jag är så mätt så jag har ont i magen, haha. Men jag har i alla fall varit duktig och gick till hotellets minigym och tränade en halvtimme plus att jag promenerade i 40 min innan middagen. Heja mig. 


Nu ligger jag till sängs i mitt rum. Vi har alla fått varsitt dubbelrum. Så otroligt skönt att få sova i lugn och ro så jag hoppas att jag får sova gott. Är så trött nu så jag ska släcka och sova när jag skrivit klart inlägget. 

Ser fram emot hotellfrullen imorgon. Det måste väl vara jordens bästa uppfinning, hotellfrullen?! Lika bra att sova nu så blir det morgon snabbare. 

Mitt rum på hotellet. Rekommenderar verklugenTrosa stadshotell. Så mysigt här. Älskar Trosa. Här kan jag tänka mig att bo (om man hade råd att köpa nåt hus och om man hade ett jobb här). Så fint. 

Så här jobbigt har jag det just nu

Höststormen river i huset, men här sitter jag och läser en ljuvlig bok och har en brasa som knastrar skönt. Livet är bra härligt ändå. 

 
Vad har ni gjort i helgen?

Läser och redigerar...

...om vartannat. Är helt uppslukad av Simonas nya bok, samtidigt försöker jag redigera lite på mitt eget manus. Det går sakta framåt, men det går ändå framåt.

 
Nu ska jag iväg och träna. Hej!