Croissants till frukost av Annika Estassy-Lovén

 
Men åh vilken uuuuunderbar bok jag har läst. Annika har gjort det igen! Hennes förra bok Solviken var en härlig pärla, och här kom nästa; Croissants till frukost! En riktig feel-goodbok att läsa i hängmattan eller på stranden i sommar. Annika kan som få andra få en att känna att man verkligen är där och känner den franska hettan, doften från rosorna, smaken från croissanterna, känslorna som darrar mellan Gabriel och Cecilia. Jag ville inte att boken skulle ta slut!
 
Handling (kopierad från adlibris.se):
Gabriel har det inte lätt. Inte bara att våren är inställd, golfströmmen på väg åt helt fel håll och hans spermier för slöa för att orka göra sitt jobb, han känner dessutom på sig att vackra Cecilia tänker lämna honom. Igen. Cecilia i sin tur tvivlar allt mer på om det var rätt att gå tillbaka till Gabriel. För vad spelar det för roll att han har världens sötaste nackgrop när han ändå inte vill samma sak med livet som hon?

När den karismatiske Antoine gör comeback i Gabriels liv och lockar med en tillvaro i en trakt med ljumma vindar och trehundra soldagar per år, kan inte Gabriel värja sig. Detta är ju precis vad Cecilia och han behöver. Adjö resultatrapporter, övertid och permafrost - Bonjour sol, hav och frihet! 

Men att börja ett nytt liv är svårare än Gabriel föreställt sig. Dessutom har Cecilia inte glömt bort vilken hennes hetaste önskan är, och hon tänker se till att den går i uppfyllelse.

Croissants till frukost är en varm och tragikomisk roman om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs.
 
Mitt omdöme:
Vad kan jag säga? LÄS!
 
Betyg:
5 av 5

Sommarens läsning är räddad

I alla fall till viss del... Högen lär fyllas på, för jag kom på flera böcker som jag vill läsa precis efter jag skickat iväg beställningen till adlibris. Jaja.  Tur det går att beställa mer.
 
Har precis börjat med Josefine Lindéns bok. Den är otroligt bra.
 
Vad ska du läsa i sommar? Ge mig dina bästa tips!
 

Min helg

I helgen var min syster och hennes familj här och firade min födelsedag i förskott. Vi åt en massa smask och var så mätta på kvällen när Mello satte igång så vi höll på att smälla av. Men lite godis fick vi i oss ändå. Det hör liksom till.
 
Men hörrni, Mellon! Conchita Wurst! Vilket statement! Vilken låt! OJ!!! I like. OCh kul att Sanna blev trea. Jag gillar verkligen hennes låt och blev så glad att hon kom så högt upp. Härligt!
 
Nu ska vi äta löjrom och kolla på Mästarnas mästare. Frosseriet fortsätter.
Chokladtryffeltårta! To die for.
 
LCHF-tårta. Hemgjord. God.
 
Födelsedagspresent. Nostalgi...
 
Vackert arrangemang. Älskar lådan.
 
 
 
 
 
Kissemisse som sover middag i soffan med huvudkudde och allt.