Lustjakt av Annika och Vera Ahlverström

Lustjakt
 
Den här boken har jag sett fram emot så länge. Lustjakt av Annika och Vera. Jag följde Annikas blogg och hennes kamp för utgivning för några år sedan, och nu är det så himla kul att äntligen få se resultatet. Jag läste det första utkastet till boken för länge sedan, och beredde mig på att det skulle vara lite annorlunda. Det var det. Till det bättre.
 
Handling (kopierad från adlibris.se):
Huvudkaraktären Jessika Ströms dröm om lesbisk kärlek leder henne in i ett äventyr där hon utsätts för svåra prövningar. När en kvinna omkommer i en villabrand blir hon inblandad trots att polisens utredning tyder på att det handlar om ett tragiskt självmord.Men vissa omständigheter får polisinspektör Lennart Wennström att reagera, hade kvinnan kanske ändå blivit mördad? Privat spaningsarbete leder spåren mot 38-åriga butiksbiträdet Jessika Ström. Har hon något med dödsfallet att göra? Var hon delaktig, ansvarig … eller är hon kanske nästa offer? Och hur ska Lennart gå vidare när han frångått polisens policy? Det enda han vet med säkerhet är att Jessika Ström är spårlöst försvunnen.Hon är en bricka i ett spel där jakt på lust urartar i en ondskefull och farlig dominoeffekt.
 
Mitt omdöme:
Den här boken är en riktig bladvändare när man kommer in i storyn, vilket man gör snabbt. Det är  sex, mord, spänning, vacker och stark kärlek, hämnd och svartsjuka blandat om vartannat. Språket är rappt och det driver händelserna framåt på ett bra sätt. Man får en riktig tankeställare över hur försiktig man behöver vara med vem man träffar på nätet... Hu!
 
Ska ni läsa en riktigt bra bok där spänning och kärlek blandas på ett jättebra sätt, läs denna!
 
Betyg:
4 av 5
1 Annika&Vera :

skriven

Vilken underbar recension! Vi är så glada och tacksamma för ditt omdöme. Innebörden av det värmer och stärker oss att fortsätta med ett tredje manus till hösten. Tack, snälla du! 😃❤

Svar: Tack själva för läsupplevelsen! ❤
Nina

Kommentera här: