Hemma igen!

Men åh vilken härlig helg vi haft i Sundsvall. Mina hemtrakter. Det ÄR något speciellt med att komma tillbaka till området man är född och uppvuxen, även om jag inte bott där på nästan 27 år! Alla minnen som sköljer över mig och får mig att bli nostalgisk. Det finns ju förstås dåliga minnen också, men jag vill hellre tänka på de bra minnena. Visst har vi pratat om att flytta "hem" till norrland igen, och då blir det nog troligast till Sundsvall vi styr kosan. OM vi flyttar. Det är ju mycket som ska stämma. Jobb, skola, bostad... Hä ä ju int' bara å flytt'!
 
I alla fall, vi var på en camping/stugby en bit utanför Sundsvall och hade en härlig helg. Vi var flera familjer som åkte upp samtidigt. Vi åkte upp på fredagskvällen och på lördagen for vi först på besök till makens kusin som bor i Sundsvall. Efter lite fika och prat där så åkte vi och shoppade lite. På kvällen hade vi mysig kräftskiva med vännerna, och senare på kvällen så tändes massor med marschaller överallt. På campingen, på stranden, ute på stenarna i vattnet, i trädgårdarna... Dessutom tändes sådana där färgglada thailändska rispapperslyktor i massor som svävade upp mot skyn. Det var häftigt.
 
Idag var det hemresa. Vi stannade i Hudiksvall för att äta och jisses så mätta vi blev. En 200 g hickoryhambis med pommes, grönsaker och en massa såser. Vi åt så magarna stod i fyra hörn, och nu på kvällen så behövs det inte ens middag. Så mätt blev vi. Phu.
 
Nu ska jag kolla lite på manuset innan jag gör tidig kväll.
 
Hoppas ni haft en härlig helg också.
Stranden nedanför campingen.
 
Kiddos som "kastar smörgås" i vattnet.
 
 
Mysigt!
 
Åh herregud så gott det var! Och då var inte allt framplockat...
 
Marschaller på campingen.
 
Rislyktorna.
 
Massor med marschaller på stranden.
 
Dagens lunch.