En bok jag ser fram emot!

Åh, vad jag längtar efter att få begrava mig i den här boken! Som jag längtat efter den. Den är så grymt vacker, och så är det ett tema som ligger så rätt i tiden i och med hashtaggen #metoo med skeva kroppsideal som är svåra att uppnå. Simona skriver så smart, så sexigt och så vackert på en och samma gång, så jag ser verkligen fram emot att få läsa. Ska bara läsa klart en annan bok först.

 
I kväll blev det lite godis från Tweek som är ett godis som inte triggar mitt sockermonster på samma sätt som vanligt godis eftersom det inte är så sött. Riktigt gott tycker jag att det är, men jag har liksom glömt bort hur äckligt sött vanligt godis är, så om jag inte varit "sockerfri" ett tag nu så skulle jag kanske inte gilla det och tycka att det var tråkigt. Märkligt hur man vänjer sig med nya smaker. Och OBS, jag är INTE sponsrad (I wish)! 
1 EVELINA:

skriven

Låter som en bra bok, tack för tipset! Har inte läst något av just Ahrnstedt tidigare, men har noterat hennes böcker i butiken. Ha en fin helg! :)

Svar: Då har du en trevlig läsupplevelse framför dig. :D Ha en fin helg du med! :)
Nina

2 Elisabet Nielsen:

skriven

Ja, det är ett helt otroligt häftigt omslag. Och boken står inte direkt omslaget efter, så du har några dagars riktigt härlig läsning att se fram emot. Och, som du säger, den kunde inte ligga mer rätt i tiden. Önskar dig en fin helg.

Svar: Åh, det låter jättehärligt. Längtar efter att få läsa den. Önskar dig en fin helg också! :)
Nina

Kommentera här: