Loppis och golf

In i det sista städade vi här hemma så det skulle vara riktigt snyggt inför visningen, och totalt utsjasade så tog vi emot mäklaren när hon kom. Det kändes så skönt att lämna över till henne. Nu hade vi gjort vad vi kunnat, och nu låg det utanför vår makt. Det kändes jättekonstigt att tänka att det gick omkring främmande människor i vårt hem och bedömde det utifrån deras kriterier. Lite pirrigt är det. Men vi satte oss i bilen och åkte iväg till en bakluckeloppis. Där hittade vi ett juniorgolfset till sonen. Han blev jätteglad för det! Vi käkade hamburgare där, och då ringde mäklaren och sade att det var klart. Det hade varit 10 sällskap där och 5 av dem var intresserade av huset! Flera av dem hade sagt att det var ett jättefint hus, och det gläder oss. Nu hoppas vi att omvisningen imorgon får dem som var intresserade att bestämma sig, och att det eventuellt kommer nya som är intresserade. Vi hoppas ju att det ska bli budgivning, även om vi ställer in oss på att det kommer lägga sig på utgångsbudet. Bättre tänka lågt och bli glatt överraskad än tvärtom, resonerar jag.

 
Efter loppisen åkte vi till Nynäshamns golfklubb i Körunda utanför Ösmo, där de hade en "prova-på-dag" där man fick testa puttning, driving range och sedan spela ett par hål på kortbana. Det var riktigt roligt, och jag tror att vi alla blev bitna. Sonen har helt klart talang, trots sina 9 år (snart 10), och han tyckte det var roligt när han fick spela med sina egna klubbor. :) Vi hade fullt upp, så inte en enda bild blev tagen där. Det är ju ett tecken på att det var kul. Så himla skönt att få koppla från allt med renovering, städning och annan skit med huset.
 
 
Nu ska jag skriva ett par rader i mitt fina, fina manus som jag tycker så mycket om!
 
Vad har ni gjort idag?
1 www.nastasida.blogspot.se:

skriven

Fint att höra att du tycker om ditt manus :-) Och lycka till med husförsäljning. //Annika (som vabar idag, oh the glamour!)

Svar: Älskar mitt manus. :) Och tumhållning behövs, hua. Ser lite halvmörkt ut just nu... Hoppas det vänder. Härligt med vab. Not. Sonen kraxade nu innan sänggåendet, så vi får se om vi måste vabba också snart... :/
Nina

Kommentera här: