Ljuvliga lördag i skärgården

I december flyttade vi från vårt lilla hus i Enskede till ett hus på Ingarö i Stockholms skärgård. Ett stort steg som vi väntat på länge. Huset i Enskede var svårsålt (till allas förvåning) så vi fick inte alls så mycket pengar som vi hoppats för det. Nåja, vi blev av med det till slut då en spekulant äntligen dök upp och vi kunde släppa den ångesten och koncentrera oss helt på nya huset.Här har vi gjort om köket helt och hållet, så nu har vi ett stort lantligt kök. Ska lägga upp lite bilder så småningom på det.
 
Men idag så packade vi ihop en fikakorg och gick ner mot stranden för att njuta av solen. Det är så himla vackert här, så vi älskar att ta promenader i området och få möjlighet att upptäcka en massa fina områden häromkring. Vi har ju en "egen" strand här i området där bara vi i vår samfällighet får nyttja, så det lär ju bli några turer dit i sommar!
Kaffe i plastmugg och sonens hallongrottor smakar MUMS ute i solen.
 
Till höger ser man en bit av stranden. Längtar verkligen till sommaren nu.
 
 
Hoppas ni har haft en ljuvlig lördag! Nu blir det smågodis och Mello.
1 Elisabet Nielsen:

skriven

Så härligt det ser ut. På många sätt är det här min favorittid av vintern, när man ser hur den håller på att förlora greppet men ännu inte är beredd att ge sig ut strid. Och ljuset, ljuset, ljuset!

Svar: Ja! Jag älskar också ljuset! Det är så livgivande på alla sätt. Så vederkvickande för mig och för naturen som vaknar upp efter vinterns dvala.
Nu är det bara värmen som saknas...
Nina

2 Marie: Mitt skrivliv:

skriven

Ser verkligen helt underbart ut! Grattis till det nya boendet. Jag, som också bor nära havet, skulle inte vilja byta ut det mot något annat. Det finns en frihet i att sitta med en kopp kaffe i solen och spana mot horisonten.

Svar: Tack, precis så är det. Friheten, den friska luften, fågelsången, livskvalitén... Allt detta fick vi när vi köpte huset. :)
Nina

3 Helena Dahlberg:

skriven

Men vad roligt att din blogg har vaknat och grattis till nya huset! Vi bor vid vattnet i Nacka, älskar skärgården! Husaffärer är rysliga, skönt att det är över. Mina föräldrar hade också svårt när de sålde i december, kanske är årstiden...

Svar: Tack! :) Nacka är också jättefint. Vi tittade på hus där också innan vi hamnade på Ingarö istället. Vi hade huset ute till försäljning i över ett halvår, och vi tror att det var närheten till Nynäsvägen (som bullrar rätt mycket) som gjorde att det var svårt att sälja. Nåja, vi fick det sålt till slut. :)
Nina

4 Helena Dahlberg:

skriven

Grattis till nya huset och roligt att din blogg är tillbaka! Vi bor vid vattnet i Nacka och kan inte tänka mig nåt bättre boende! En riktig rysare det där med husaffärer,vilken lättnad att det är över...

Kommentera här: