Regnet det bara faller ner

Idag skulle fotografen varit här och tagit bilder på vårt hus, men SJÄLVKLART så ska det regna just idag. Så nu ska vi försöka nästa vecka istället, då ser det ut att bli soligt. Men det är ju så typiskt, vi har kämpat så ryggarna nästan gått av för att hinna bli klara i tid, och så blir det inget. Vilket antiklimax. Nåväl, bara att vänta på bättre väder då.

En fördel med vädret är ju att jag kan skriva. Woohoo. Nu ska jag föra in alla förändringar i manuset, och det blev en hel del förbättringar och förändringar. En darling fick jag ta bort, för han passade inte in i min nya plot, så det blir några sidor färre. Å andra sidan så måste jag skriva in lite nya saker, så det blir väl förhoppningsvis plus i slutänden i alla fall.
 
Nu kör vi!
1 Elisabet Nielsen:

skriven

Lycka till med ditt novellprojekt, Nina. Hoppas att du lyckas hålla dig inom de där 12 000 tecknen och att ingen "Big Bang" inträffar i bakgrundshistorien och stökar till det för dig.

Fast jag har haft rätt roligt med mitt havererade novellprojekt (nu 30 000 + tecken och två kapitel samt några löst skissade scener långt) de senaste dagarna.

Svar: Tack så mycket. Ja, det hoppas jag också att jag kan hålla mig inom ramarna, annars kanske jag får en idé till något annat med det jag får fram. :)
Nina

Kommentera här: