Novellskrivandet går framåt

Jag har det mesta klart i storyn i tanken, och imorse kom jag på det perfekta slutet. En riktig twist blir det, och jag ser fram emot att få blir klar med den. Nu har jag äntligen tid att sätta mig och skriva efter att ha klippt gräsmattan inför fotografering imorgon (hoppas bara det schyssta vädret håller i sig!), rensat ute bland blommorna, dammsugit och tvättat. Jajamen, riktigt husmoderlig idag.
 
Men nu till novellen. Jag sitter samtidigt och läser 30 nyanser av saknad för att komma i rätt "novellskrivarmood", och snart ska jag ta tag i min egen novell. Jag hade en så bra titel till den, men nu är jag osäker på om den kommer stämma med tanke på det nya slutet som jag tänkt ut. Nåja, vi får se hur det blir med det. 
 
Nu ska jag switcha över till mitt skrivarmode. Återkommer...
 
 
HAPPY!
1 Sara:

skriven

Härligt att det går framåt! Novelltävlingar är verkligen bra för disciplinen ibland, tycker jag. :) Låter för övrigt mycket spännande med en historisk novell. Lycka till!

Svar: Tack! Ja, det är mycket bättre än jag trott att skriva noveller. Jag får verkligen lära mig att väga orden på guldvåg. :)
Nina

2 Emmelie:

skriven

Kul att du är igång igen! Ser fram emot att läsa novellen :)

Svar: Tack, snälla du. Vi får väl hoppas att den går så långt så fler än jag kan läsa den. :)
Nina

3 Elisabet Nielsen:

skriven

Det slog mig att om du skriver historiskt kan kanske mitt Pinterest, där jag samlat en massa spännande och inspirerande historiskt mode vara intressant för dig. Om du är på Pinterest, alltså.
https://se.pinterest.com/elisabet_nielse/

Svar: Oj, den ska jag genast kolla in! Älskar Pinterest. Tack för tipset.
Nina

Kommentera här: