God sommarmorgon!

Finns det något bättre sätt att starta sin morgon än såhär?! Frukost på terrassen med en ljuvlig bok. Åh, vad jag njuter. 

Idag är jag extra glad, då katten är så pass frisk att han fått släppas ut igen. Han skadade sin tass för några veckor sedan och har varit tvungen att vara inomhus för att låta infektionen läka. Han är ju en utekatt, så gissa hur han låter vid ytterdörren! Jämt! Det ledde ju till att vi inte kunde ha dörren öppen för att vädra, då skulle han smita. Vi försökte ha ett fönster öppet: han hoppade ut. Med tratt och allt. Så det var bara att hålla stängt. Inte kul när det varit så varmt senaste dagarna. Men nu äntligen fick han gå ut och jag slängde upp både dörr och fönster! Korsdrag! Woohooo!

Hur ser er morgon ut?
1 Sara:

skriven

Åh, vad härligt det ser ut! Här blev det en något rörigare morgon, med tre småbarn som for omkring... men skönt med sommar, hur som helst. Vad bra att kissen har kryat på sig!

Svar: Ja, det är så skönt att den tiden är förbi med röriga morgnar med småbarn som härjar runt. Nu är minstingen snart 10 år, så det är ganska lugnt numera. Ibland kan man sakna småbarnstiden, men inte sådana här dagar. ;)
Nina

Kommentera här: