Novellen påbörjad!

Igår satt jag och började skriva novellen till Aritons "Över en vårfika". Temat är "Det man inte talar om". Spännande. Jag har också kommit på en jättebra plot och började igår. Orkade dock bara skriva några meningar då jag var så himla trött, men jag är igång i alla fall. Tjohoo.

Men nu, berätta för mig: hur går ert skrivande såhär i sommarvärmen?

1 Katarina:

skriven

Hm, det går bra, när jag väl skriver ;) Just nu har jag bara lite svårt att komma till skott. Fritiden är inte så stor och just nu är det så många saker som ska göras inför semestern. Men jag ska ta med mig datorn på semestern och skriva, äntligen! Det ser jag fram emot. :)
Heja dig med novell- och romanmanus :)

Svar: Åh, tack snälla!
Vad roligt att du är så disciplinerad att du kan skriva på semestern. Jag är precis tvärtom! Jag får aldrig en rad skriven då. Jag skriver bäst hemma i soffan.

Lycka till med skrivandet! :)
Nina

2 Elisabet Nielsen:

skriven

Försöker skriva en synopsis till romancenovellen som exploderade... Det går ju så där. Har i grova drag skissat ned en scen som krävde en hel del koreografi så att alla personer var på rätt plats vid rätt tillfälle. Och idéer till nya scener snurrar runt som tvättmaskiner på centrifugering i hjärnvindlingarna.

Hur går det med din romancenovell? Redan klar?

Svar: Vad spännande att skriva synopsis kring en komplicerad scen. samtidigt som jag kan tycka att det är trist, men jag inser sedan när jag börjar skriva att det är så bra att jag gjort en bra struktur. Då blir det så mycket lättare att följa mina tankar och skrivandet går så mycket bättre.
Romancenovellen går sådär just nu. Jag har skrivit en annan kort-novell, så nu ska jag ta tag i romancenovellen igen när jag fått den andra ur huvudet. :)
Nina

Kommentera här: